Terug naar resultaten
Bekijk op onze website

Toyota Aygo

1.0 VVT-i x-now - PRIJS=RIJKLAAR

Prijs
7.850
Vakgarage Kuiken & Zn
Terug
Bellen
Mail

Specificaties

Motor en transmissie

Verbruik, prestaties en emissie

Gewicht en laadvermogen

Financieel

Meer tonen
Exterieur
Veiligheid & Techniek
Interieur & Comfort
Overig
Meer tonen
Extra informatie

Nette jonge Toyota Aygo afkomstig uit de lease, onderhoudshistorie is volledig bekend. Auto beschikt over airco, elektrische ramen, start/stop systeem, hill hold functie, bluetooth, aux/usb etc. Prijs is RIJKLAAR! Dus geen bijkomende kosten! De prijs is inclusief afleverbeurt en 6 maanden Bovag garantie. Vakgarage Kuiken & Zn, het vertrouwde adres voor hoogwaardige en betrouwbare occasions Kom langs voor een proefrit of een offerte, uiteraard is inruil van uw huidige auto altijd mogelijk. Onze advertenties zijn onder voorbehoud van eventuele typ of invoer fouten.

Meer tonen
Zekerheden en garanties

Foto’s

Contact aanbieder

Vakgarant Premium Occasion Garantie

Met de Vakgarant Premium Occasion Garantie kiest u voor zekerheid en zorgeloos rijden. De garantie van Vakgarage biedt u de meest uitgebreide dekking: nagenoeg alle mechanische en elektronische onderdelen van de auto vallen onder de garantie, geen eigen bijdrage. Een Vakgarant Premium Occasion wordt in optimale conditie afgeleverd. Zo is de auto op 120 punten gecontroleerd. Dit geldt ook voor de onderhoudshistorie en de kilometerstand.

Interesse in de Vakgarant Premium Occasion Garantie? Vraag uw Vakgaragist gerust voor meer informatie of klik op het logo voor meer informatie.

Vakgarage Pechhulp & Premium Occasions